Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odadan odaya eşya taşımak

Rüyada odadan odaya eşya taşımak

Rüyada odadan odaya eşya taşımak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Rüyada odadan odaya eşya taşımak gördüyseniz:

  • Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir.

Rüyada odadan odaya eşya taşımak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oda taşımak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odadaki eşyaların yerini değiştirmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada eşyalı oda görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, sağlık içinde yaşanacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kamyonla eşya taşımak manevi olarak hasar alınacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalet eder.

Rüyada sırtında eşya taşımak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada başkasının eşyasını taşımak inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni eşya taşımak sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments