Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsle birine çarpmak

Rüyada otobüsle birine çarpmak

Rüyada otobüsle birine çarpmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, iyi şartlara kavuşacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüsle birine çarpmak gördüyseniz:

  • Size ait olmayan iş ya da sorumluluklardan kaçınmalısınız.

Rüyada otobüsle birine çarpmak aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüse çarpmak rahata kavuşmaya, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada burnunu çarpmak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalet eder.

Rüyada çocuga çarpmak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, fakirlikten kurtulmaya, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada çocuğuna araba çarpmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işaret eder.

Rüyada arabayla adama çarpmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada burnu çarpmak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada kafayı çarpmak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, en küçük sorunda parlayacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments