Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüse çarpmak

Rüyada otobüse çarpmak

Rüyada otobüse çarpmak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada otobüse çarpmak gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda parayla ilgili bazı soru işaretleriniz olabilir.

Rüyada otobüsle birine çarpmak büyük sıkıntılar yaşanacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işaret eder.

Rüyada otobüse çarpmak adımlarını daha sağlam atacağına, işlerini hafifleteceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada insanlara çarpmak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına işaret eder.

Rüyada arabayla direğe çarpmak daha fazla gelir sahibi olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, bereketli yağmurlara tabir olunur.

Rüyada arabayı duvara çarpmak oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret eder.

Rüyada arabayla bir kadına çarpmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayaya çarpmak üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına yorulur.

Rüyada arabaya arkadan çarpmak işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments