Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnu çarpmak

Rüyada burnu çarpmak

Rüyada burnu çarpmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, ardından bu kişiye açılacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, büyük bir gelir toplayacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işarettir.

Rüyada burnu çarpmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan konularla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada burnu çarpmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnunu çarpmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının arabasını çarpmak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla başka arabaya çarpmak refah içinde bir hayat yaşanacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına yorulur.

Rüyada bir arabaya çarpmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına işarettir.

Rüyada arabayla insana çarpmak stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalettir.

Rüyada kamyona çarpmak kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada gemiye çarpmak dönmeyen şansın artık döneceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments