Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu çarpmak

Rüyada burnunu çarpmak

Rüyada burnunu çarpmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, hane içine ay doğacağına tabir olunur.

Rüyada burnunu çarpmak gördüyseniz:

  • Sosyal bir aktivite esnasında karşılaşacağınız kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada burnu çarpmak rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada burnunu çarpmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polise çarpmak kötü ve zor günler geçireceğine, yolunda devam edeceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine işarettir.

Rüyada arabayla duvara çarpmak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, son model arabaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayaya çarpmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına alamet eder.

Rüyada arabayla küçük çocuğa çarpmak parasal durumun düzeltileceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kamyonu çarpmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayır vereceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada motosiklete çarpmak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments