Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereye taş atmak

Rüyada pencereye taş atmak

Rüyada pencereye taş atmak zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, hayatının kolaylaşacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereye taş atmak gördüyseniz:

  • Her şeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada pencereye taş atmak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereye su atmak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada pencereden adam atmak sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine alamet eder.

Rüyada birini pencereden atmak kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada pencereden atmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereden kedi atmak iş hayatında günah işleyeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereye taş atmak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada insanlara taş atmak bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments