Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsle takla atmak

Rüyada otobüsle takla atmak

Rüyada otobüsle takla atmak üzüleceğine ve yıkılacağına, duyguların karşılık bulacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüsle takla atmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren planlarınız ilişkilerinizin güçlenmesine yardım edebilir.

Rüyada otobüsle takla atmak evine haciz geleceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına rivayet eder.

Rüyada araçla takla atmak hayat daha olumlu bakılacağına, kırgınların barışacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada denizde takla atmak işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada geri takla atmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada havuzda takla atmak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, hayıflanacağına, yüzün güleceğine alamet eder.

Rüyada havada takla atmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada uçarak takla atmak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine delalettir.

Rüyada araba takla atmak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments