Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş atmak

Rüyada taş atmak

Rüyada taş atmak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, gelişim içine girileceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, hayırlı haberler getireceğine tabir olunur.

Rüyada taş atmak gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada bir insana taş atmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına işaret eder.

Rüyada domuza taş atmak dualarının karşılığını göreceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, bereketli ve hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek taş atmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada çakıl taşı atmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada balıklara taş atmak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe taş atmak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye taş atmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine yorulur.

Rüyada hayvana taş atmak yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments