Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs koltuğu görmek

Rüyada otobüs koltuğu görmek

Rüyada otobüs koltuğu görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüs koltuğu gördüyseniz:

  • Bazı sözleri duymamazlığa gelmenizde fayda var.

Rüyada otobüs koltuğu görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Rüyada otobüs koltuğuna oturmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, bereketli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuklar görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada berber koltuğuna oturmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk kılıfı değiştirmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski koltuklar görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yeni koltuk aldığını görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments