Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs koltuğuna oturmak

Rüyada otobüs koltuğuna oturmak

Rüyada otobüs koltuğuna oturmak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada otobüs koltuğuna oturmak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada otobüs koltuğuna oturmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada otobüs koltuğu görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, işlerin sürekli artacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuğa ters oturmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına alamet eder.

Rüyada patron koltuğuna oturmak sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk oturmak yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı koltukta oturmak aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, sevinileceğine alamet eder.

Rüyada arabanın arka koltuğunda oturmak güç ve para kaybedeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz koltukta oturmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments