Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını gördüyseniz:

  • Herşeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altında kıl görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altında siyah kıl görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, saygınlık kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments