Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek

Rüyada başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek

Rüyada başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, verdiği sözleri tutacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının trafik kazası geçirdiğini gördüyseniz:

  • Size yardımcı olmak isteyen veya sadece öyle görünen birisi gerçekte engelleyici olabilir.

Rüyada babanın trafik kazası geçirdiğini görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin trafik kazası geçirdiğini görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulur.

Rüyada başka birinin trafik kazası geçirdiğini görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, sağlık ve şifa bulacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret eder.

Rüyada trafik kazası geçirdiğini görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına işaret eder.

Rüyada eşinin trafik kazası geçirdiğini görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, işlerinde bereket olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments