Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazası geçirmek

Rüyada trafik kazası geçirmek

Rüyada trafik kazası geçirmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, para ve zaman ayıracağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar farklı hayat tarzlarını anlamanıza yardım edebilir.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve ölmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirenleri görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işarettir.

Rüyada başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, bahtının güzelleşeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına işaret eder.

Rüyada trafik kazası geçirip ölmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada trafik kazası geçirmiş birini görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin trafik kazası geçirdiğini görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, önemli sorumluluklar alacağına delalet eder.

Rüyada trafik kaza geçirdiğini görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments