Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik çarpmış birini görmek

Rüyada elektrik çarpmış birini görmek

Rüyada elektrik çarpmış birini görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, isteklerin yerine geleceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada elektrik çarpmış birini gördüyseniz:

  • Psikolojik veya fiziksel sağlığınız sizi son zamanlarda daha fazla ilgilendiriyor.

Rüyada elektrik çarpmış birini görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada birini elektrik çarptığını görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kendini elektrik çarptığını görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine elektrik çarptığını görmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını elektrik çarptığını görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektrik çarparak ölmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada birini elektrik çarparken görmek herhangi zarara uğramayacağına, insanlara olan güvenin artacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına elektrik çarptığını görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, bir akrabadan hata görüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments