Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs altında kalmak

Rüyada otobüs altında kalmak

Rüyada otobüs altında kalmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına delalet eder.

Rüyada otobüs altında kalmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Rüyada otobüs altında kalmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işarettir.

Rüyada otobüsün altında kalmak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada otobüse geç kalmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir binanın altında kalmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına delalettir.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada trenin altında kaldığını görmek sorunlarının günden güne azalacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada devenin altında kalmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, işlerin aksayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çığ altında kalmak ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments