Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenin altında kaldığını görmek

Rüyada trenin altında kaldığını görmek

Rüyada trenin altında kaldığını görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, sorunların günden güne artacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada trenin altında kaldığını gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Rüyada trenin altında kaldığını görmek işinde çok ilerleyeceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki trenin arasında kalmak hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada trenin altında kalan birini görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tren altında ezilmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz dalgasının altında kalmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sel altında kalmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karların altında kalmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çığ altında kalmak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments