Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir binanın altında kalmak

Rüyada bir binanın altında kalmak

Rüyada bir binanın altında kalmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada bir binanın altında kalmak gördüyseniz:

  • Size zarar veren veya imajınız ya da tarzınızla ilgili konularda yanıltan kişilere ödün vermemeli, kendiniz için en iyisi ne ise, o yönde ilerlemelisiniz.

Rüyada binanın altında kalmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bina altında kalmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulur.

Rüyada bir binanın altında kalmak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine delalettir.

Rüyada binada mahsur kalmak başarıların artacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Rüyada şehrin sular altında kaldığını görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada depremde göçük altında kalmak öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine yorulur.

Rüyada altın miras kaldığını görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments