Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturup ağlamak

Rüyada oturup ağlamak

Rüyada oturup ağlamak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, günlerini bunun için harcayacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işarettir.

Rüyada oturup ağlamak gördüyseniz:

  • Saygı görmek istediğiniz için kendinizi kullandırmanız gerekmiyor.

Rüyada oturup ağlamak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına delalettir.

Rüyada otlara basmak hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine yorulur.

Rüyada oturma grubu görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ata ot yedirmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada mezardan ot yolmak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ökse otu görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde ot görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Rüyada turp otu görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments