Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otlayan keçi görmek

Rüyada otlayan keçi görmek

Rüyada otlayan keçi görmek para kazanmaya başlayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada otlayan keçi gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde yanıltıcı olaylar ya da hayal kırıklıkları yaşanabilir.

Rüyada keçi otlattığını görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına işaret eder.

Rüyada keçi otlatmak işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak insanlığıyla herkese örnek olacağına, çözümlere kavuşacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine inanılır.

Rüyada keçiye ot vermek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine alamet eder.

Rüyada koyun keçi otlatmak kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada otlayan keçi görmek eline para geçeceğine, malının da eksilmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz keçi sevmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına delalettir.

Rüyada keçiye yem vermek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments