Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi otlatmak

Rüyada keçi otlatmak

Rüyada keçi otlatmak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, başarılı adımlar atacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine işarettir.

Rüyada keçi otlatmak gördüyseniz:

  • Daha dikkatli hareket etmeli, gerçekleri göründüğü veya aktarıldığı gibi değil, olduğu şekilde görmek için gayret sarf etmelisiniz.

Rüyada keçi otlatmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına yorulur.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun keçi otlatmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada otlayan keçi görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına alamet eder.

Rüyada keçi otlattığını görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Rüyada keçiye ot vermek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada keçinin ikiz doğurduğunu görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine delalettir.

Rüyada keçi hediye almak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments