Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ot pişirmek

Rüyada ot pişirmek

Rüyada ot pişirmek anne babayla ters düşüleceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ot pişirmek gördüyseniz:

  • Aşırılıklar karşısında ödün vermemelisiniz.

Rüyada ot pişirmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada melisa otu görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalettir.

Rüyada yeşil ot kesmek zorluklarının son bulacağına, huzurunun artacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ot yediğini görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ot tutmak geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kuzu otlatmak sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada oturarak kaymak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ineği otlarken görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, makbul olan mallar edineceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments