Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melisa otu görmek

Rüyada melisa otu görmek

Rüyada melisa otu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melisa otu gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizdeyse sizden kaynaklanan bir dalgalanma olabilir.

Rüyada melisa otu görmek can sıkıntısının geçeceğine, neşesini kaybedeceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada melisa görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına işarettir.

Rüyada melisa çayı görmek hasta olanın da iyileşeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, umutların yıkılacağına yorulur.

Rüyada melisa çiçeği görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi otururken görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, tartışmaların son bulacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil otlarda yürümek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işaret eder.

Rüyada inek otlatmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oturan kadın görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments