Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ot yediğini görmek

Rüyada yeşil ot yediğini görmek

Rüyada yeşil ot yediğini görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ot yediğini gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi seçimi yapabilmek için bekleyip ortaya neler çıktığını görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada yeşil ot yediğini görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, hem itibar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyuna ot yedirmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ineğin ot yediğini görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada ot yediğini görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine yorulur.

Rüyada ata ot yedirmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada yeşil otları biçmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, her açıdan farklılıklar olacağına inanılır.

Rüyada yeşil ot yolmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ot yıkamak kişisel yeteneklerini geliştireceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments