Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ot görmek

Rüyada ot görmek

Rüyada ot görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, parasız kalmaya, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ot gördüyseniz:

  • Biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada oturan deve görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine delalet eder.

Rüyada ot ekmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada atı otururken görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada ot pişirmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dikenli ot yemek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, verdiği sözleri tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada otururken görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oturup beklemek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Rüyada keçiye ot vermek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, haberler alacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments