Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atı otururken görmek

Rüyada atı otururken görmek

Rüyada atı otururken görmek kişinin iyi hale geleceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada atı otururken gördüyseniz:

  • Kendinizi boşu boşuna üzmeyin.

Rüyada at otlatmak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine rivayet eder.

Rüyada oturan at görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada atı otururken görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına inanılır.

Rüyada otlayan at görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına işarettir.

Rüyada oturan birini görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, mutluluğundan olacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada kuru ot yemek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada oturarak uçmak yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun yeşil otlar görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments