Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otururken görmek

Rüyada otururken görmek

Rüyada otururken görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, iyi halin geleceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otururken gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada keçi otlatmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada esrar otu görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Rüyada ot dikmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret eder.

Rüyada sandalyede oturan kadın görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, maddi gücünün katlanacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada solmuş ot görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada ot sulamak yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada eşeğe ot vermek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada davar otlatmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments