Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturan deve görmek

Rüyada oturan deve görmek

Rüyada oturan deve görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oturan deve gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz dedikodular yüzünden bozulabilir.

Rüyada deve otlatmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oturan deve görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oturmuş deve görmek isabetli kararlar alacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada konuşan deve görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek ve deve görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine inanılır.

Rüyada siyah deve kuşu görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada deveye yemek yedirmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, hatalarını fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada deve yatırmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments