Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zaman yolculuğu görmek

Rüyada zaman yolculuğu görmek

Rüyada zaman yolculuğu görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada zaman yolculuğu gördüyseniz:

  • Sonuçta fazla bir şey değişmiyor her durumda mutlusunuz.

Rüyada zamanda yolculuk yapmak yeni bir işe girileceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zaman yolculuğu görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zamanda yolculuk görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Rüyada zaman yolculuğu yapmak başarılarının artacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine delalet eder.

Rüyada zamanda yolculuk etmek kısmetinizin açılacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına delalet eder.

Rüyada yakın zamanda öleceğini görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zamansız meyve görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments