Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcek ağına dolanmak

Rüyada örümcek ağına dolanmak

Rüyada örümcek ağına dolanmak çalışmalarının beğenileceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada örümcek ağına dolanmak gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili şeyleri düşünebilecek zaman bulabilmeniz ya da özel şeyler yapabilmeniz zordur.

Rüyada örümcek ağına dolanmak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, hayatının karışacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada yılanın bacağına dolandığını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine yorulur.

Rüyada ağa dolanmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada boynuna ip dolanmak gelir elde edeceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolandırıcılık görmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın beline dolandığını görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iplere dolanmak çok yoğun çalışacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments