Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iplere dolanmak

Rüyada iplere dolanmak

Rüyada iplere dolanmak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, önemli kararlar alınacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına alamet etmektedir.

Rüyada iplere dolanmak gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük bazı hayallerinizi gerçekleştirme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada boynuna ip dolanmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ipe dolanmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine inanılır.

Rüyada ipe dolandığını görmek en yukarılara çıkacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iplere dolanmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, mutluluğunun katlanacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin dolandırıldığını görmek kendisiyle övüneceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolandırıcılık yapmak hızlanacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, onları tebrik edeceğine işarettir.

Rüyada ağa dolanmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuna yılan dolandığını görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, canlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments