Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda karınca görmek

Rüyada avucunda karınca görmek

Rüyada avucunda karınca görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına alamet etmektedir.

Rüyada avucunda karınca gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız maddi konularda daha gerçekçi olmalı veya gerçekçi planlar yapmalısınız.

Rüyada avucunda karınca görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinde karınca görmek bol kazanç getireceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avucunda yazı görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada avuçlarını görmek sıkıntıların azalacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir avuç altın almak sağlık sorunlarının son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada avucunda buğday görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, evlerin ayrılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada avuç içinde ateş görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments