Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuçlarını görmek

Rüyada avuçlarını görmek

Rüyada avuçlarını görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada avuçlarını gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden en iyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada avuçla bozuk para görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç avuç tuz yemek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir avuç bozuk para almak elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada avuç avuç kusmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, getirisinden daha fazla olacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucunda kına görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, hayal kırıklığına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içi görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucunda yazı görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada bir avuç tırnak görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments