Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, planların sarkacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, yalan söylemeye işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek gördüyseniz:

  • Çok fazla seyahat etmenin, rekabetçi veya mücadele gerektiren ortamların sağlığınıza olumsuz etkisi olabilir, biraz yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken elma yemek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken armut yemek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken yemek yemek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, çok sevineceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken yemek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments