Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu olduğunu unutup yemek yemek

Rüyada oruçlu olduğunu unutup yemek yemek

Rüyada oruçlu olduğunu unutup yemek yemek neşe içinde olacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, içine fesat düşeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine delalettir.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup yemek yemek gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha iyi dinlemenizde fayda var.

Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, malın bereketinin artmasına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine delalet eder.

Rüyada unutup oruç yemek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup yemek yemek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada orucu unutup yemek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, işlerinin hızlanacağına inanılır.

Rüyada oruçken unutup yemek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, işlerindeki karın artacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek hayırlı işlere imza atacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada orucu unutarak yemek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments