Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya gördüğünü bilmek

Rüyada rüya gördüğünü bilmek

Rüyada rüya gördüğünü bilmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, hatalı yollara sapılacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, zenginliğinin süreceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rüya gördüğünü bilmek gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, farklı kültürler veya felsefeler ilginizi çekebilir.

Rüyada öldürüleceğini bilmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada babasının öldüğünü bilmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlandığını bilmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada öleceği günü bilmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Rüyada kendinin hamile olduğunu bilmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada nasıl öleceğini bilmek yeni siparişler alacağına, birikim yapacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendinin öleceğini bilmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments