Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken yemek

Rüyada oruçlu iken yemek

Rüyada oruçlu iken yemek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken yemek gördüyseniz:

  • Yardım bekleyen kişiler mevcut mal varlıklarınıza zarar verebilir.

Rüyada oruçlu iken yeşil elma yemek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken kiraz yemek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada oruçlu iken tatlı yemek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken incir yemek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada oruç iken üzüm yemek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken hurma yemek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments