Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken incir yemek

Rüyada oruçlu iken incir yemek

Rüyada oruçlu iken incir yemek uğranılan zararın telafi edileceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, kul hakkına girmeyeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken incir yemek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya çalışan kişilere izin vermeyin ya da kendinizi rahatsız hissetmenize yol açabilecek harcamalardan veya yatırımlardan kaçının.

Rüyada oruçlu iken incir yemek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata işarettir.

Rüyada oruçlu iken fındık yemek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek anne baba duasının alınacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken tatlı yemek insanlarla bir araya geleceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken muz yemek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken ceviz yemek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken çekirdek yemek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bir şey yemek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, de rahatının yerine geleceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments