Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken baklava yemek

Rüyada oruçlu iken baklava yemek

Rüyada oruçlu iken baklava yemek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, belalardan korunacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız herkes açısından daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken meyve yemek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken tatlı yemek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken karpuz yemek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken armut yemek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bir şeyler yemek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments