Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken kiraz yemek

Rüyada oruçlu iken kiraz yemek

Rüyada oruçlu iken kiraz yemek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, sevinç dolu haberler alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, iyi kısmetleri olacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken kiraz yemek gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da isteklerinizin yürürlüğe konmasını belli etmek adına farklı yöntemler denemeniz sonuç vermeyebilir.

Rüyada oruçlu iken kiraz yemek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken ekmek yemek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken karpuz yemek kısmetinin artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yalnız hissetmeye delalettir.

Rüyada oruçlu iken yemek yediğini görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, müjdeli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken ceviz yemek kazalara ve belalara yakın duracağına, doğru haber almaya, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken elma yemek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, bolluk içine olacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bir şeyler yemek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments