Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken hurma yemek

Rüyada oruçlu iken hurma yemek

Rüyada oruçlu iken hurma yemek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, işlerin rast gideceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken hurma yemek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizi geliştirebilecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada oruçlu iken hurma yemek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken dondurma yemek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken yemek yemek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu iken salatalık yemek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, geçim derdi yaşayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken ceviz yemek güçlükle elde edilecek başarı, bol rızık sahibi olunacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken incir yemek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken armut yemek huzursuzlukların sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments