Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç iken üzüm yemek

Rüyada oruç iken üzüm yemek

Rüyada oruç iken üzüm yemek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, güvensizlik duymaya, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, destek göreceğine, hanenizde bolluk olacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada oruç iken üzüm yemek gördüyseniz:

  • Bekleyip görmeyi tercih etmeniz size duyulan saygıyı arttırabilir.

Rüyada oruçlu iken üzüm yemek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruç iken üzüm yemek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bal yemek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu iken yeşil elma yemek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine delalet eder.

Rüyada oruçlu iken meyve yemek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken kayısı yemek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken muz yemek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments