Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken elma yemek

Rüyada oruçlu iken elma yemek

Rüyada oruçlu iken elma yemek bedenen ve ruhen dinleneceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, düşmanlarını alt edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken elma yemek gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızdan yardım görebilirsiniz.

Rüyada oruçlu iken elma yemek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, bunalacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken yeşil elma yemek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken kiraz yemek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına işarettir.

Rüyada oruçlu iken karpuz yemek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken şeftali yemek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken zeytin yemek hayaline kavuşacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments