Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken yemek yediğini görmek

Rüyada oruçlu iken yemek yediğini görmek

Rüyada oruçlu iken yemek yediğini görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken yemek yediğini gördüyseniz:

  • Masrafları azaltmanın yaratıcı yollarını bulmalısınız.

Rüyada oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken yemek yediğini görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek onların güvenini sarsacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken bir şey yediğini görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bir şeyler yemek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken dondurma yemek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken bir şey yemek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments