Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda kan görmek

Rüyada avucunda kan görmek

Rüyada avucunda kan görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada avucunda kan gördüyseniz:

  • Ailenizden veya komşu, akraba veya yakın çevre gibi kişilerin motivasyonu beklenmedik bir yardım sağlayabilir.

Rüyada avucunda kan görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu kan görmek kişinin fakirleşeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içinde kan görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuçta kan görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada avucun içinde kan görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içi kan görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir avuç kan görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, adını kirleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu para görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments