Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinde ben görmek

Rüyada avuç içinde ben görmek

Rüyada avuç içinde ben görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde ben gördüyseniz:

  • Çevreyle iletişiminizde veya genel etkileşim içeren her konuda sağduyulu olmalısınız.

Rüyada avuç içinde ben görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde çıban görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine tabir olunur.

Rüyada avuç içinde ateş görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde harf görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içinde solucan görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada avuç içinde kuran yazısı görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde su içmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde böcek görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments