Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç olduğunu unutmak

Rüyada oruç olduğunu unutmak

Rüyada oruç olduğunu unutmak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iş öğreneceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruç olduğunu unutmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir tedbirli olmakta fayda var.

Rüyada oruç olduğunu unutmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada orucu unutmak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, bolluğun sürekli olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada oruç unutmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu olduğunu unutmak kimseye el açmadan yaşayacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına işaret eder.

Rüyada oruç tutmayı unutmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada isim unutmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına delalet eder.

Rüyada kuranı unutmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada musluğu açık unutmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments