Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu olduğunu unutmak

Rüyada oruçlu olduğunu unutmak

Rüyada oruçlu olduğunu unutmak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, doğru yolu bulacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya alamet eder.

Rüyada oruçlu olduğunu unutmak gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemenizde fayda var.

Rüyada oruç olduğunu unutmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, gülüp eğleneceğine, neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada oruç tutmayı unutmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada orucu unutmak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu olduğunu unutmak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruç unutmak mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, büyük bir karar verileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına işarettir.

Rüyada ocağı açık unutmak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına alamet eder.

Rüyada ceketini unutmak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada valizini unutmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments