Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı unutmak

Rüyada kuranı unutmak

Rüyada kuranı unutmak korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, fesada bulaşacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kuranı unutmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada kuranı unutmak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran okumayı unutmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüste valiz unutmak maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzük takmayı unutmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınavı unutmak çok kötü hissedileceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada elbisesini unutmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüste eşya unutmak sorunlarının günden güne artacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, onu yalnız bırakmayacağına işarettir.

Rüyada yemeği ocakta unutmak yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments