Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç unutmak

Rüyada oruç unutmak

Rüyada oruç unutmak gücünün ve şansının yaver gideceğine, kişinin her türlü zenginliğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada oruç unutmak gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakmalısınız.

Rüyada oruç olduğunu unutmak unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Rüyada oruç tutmayı unutmak önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu olduğunu unutmak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada oruç unutmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orucu unutmak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına inanılır.

Rüyada yüzük unutmak ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına işaret eder.

Rüyada ayakkabısını unutmak adını işiyle duyuracağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada evinin yolunu unutmak her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments