Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç tutmayı unutmak

Rüyada oruç tutmayı unutmak

Rüyada oruç tutmayı unutmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe işaret eder.

Rüyada oruç tutmayı unutmak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada oruç tutmayı unutmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada orucu unutmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruç olduğunu unutmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu olduğunu unutmak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruç unutmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalet eder.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmadığını görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına işarettir.

Rüyada oruç tutmaya hazırlanmak konferans ve seminerlere katılacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada oruç tutan birini görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments